SEO- og Kommunikationspraktikant (Danske ansøgere)

Job description

Bliv ekspert i SEO og online markedsføring med et praktikforløb hos AWM Network


AWM Network søger nu kandidater med talent for tekstforfatning og kommunikation og interesse i SEO og online markedsføring.


Du behøver ikke at have erfaring indenfor online markedsføring, idet du får adgang til vores omfattende og gennemarbejdede uddannelsesforløb. Alle vores talentfulde medarbejdere har gennemført praktikforløbet, og vi foretager ofte ansættelser blandt vores praktikanter.


- Erfaring er ikke et krav!


Vi er især interesserede i kandidater som er flydende på følgende sprog:

 • Dansk

 • Engelsk*

 • Svensk*

 • Finsk*

*For international applicants, please refer to the SEO- & Communications internship advertisement on our careers page.

Praktikforløb

Ved at gennemføre AWM Networks uddannelsesforløb modtager du ved afslutningen vores officielle certifikat. Forløbet er udviklet over fem år og foregår som en kombination af tavleundervisning, interaktiv læring og praktisk udførelse af opgaver relateret til undervisningen. Der er et særligt fokus på online kommunikation og SEO, men vi tilbyder blandt andet også moduler i:

 • Teknisk SEO

 • Grafisk design

 • Google Analytics

 • Content marketing

 • Konverteringsrateoptimering

 • Søgeordsanalyser

 • Digital PR

 • Grundlæggende HTML/CSS

Du vil endvidere få muligheden for at opnå Google Analytics IQ certification med vores hjælp.


Praktikforløbet er fuldtid (37 timer) og tilbydes i følgende perioder:

 1. Efterår 2019: august - december

 2. Forår 2020: januar - maj

I de første to uger af vores praktikforløb vil du få en gennemførlig introduktion til SEO og de arbejdsområder, som du vil arbejde med under forløbet.


Du vil også få en dybdegående introduktion til AWM Network, vores produkter og kernekompetencer. Som SEO- og kommunikationspraktikant vil du bidrage til vores organiske aktiviteter i de respektive markeder. På nuværende tidspunkt er vores fokus på følgende markeder og hjemmesider:


Danmark:

GreenMatch.dk

Ekspertvalg.dk

Mikonomi.dk

Lånio.dk


Storbritannien:

GreenMatch.co.uk

Market-Inspector.co.uk


Sverige:

GreenMatch.se

Expertvalet.se


Finland:

Talouteni.fi


Research bliver en stor del af dit job, og du vil arbejde både selvstændigt og i teams med stort ansvar under din træning. Vi sætter store krave til vores praktikanter, og vi vil udfordre din kreativitet og din evne til at kommunikere.


Vi tilbyder:

 • Lær at kunne påvirke en hjemmesides placering i søgemaskinerne på egen hånd

 • Få en insiders forståelse for, hvordan de vigtigste online kanaler spiller sammen

 • Lær, hvordan du bruger Google Analytics og Google Search Console på et professionelt niveau

 • Lær, hvordan du starter, driver og markedsfører din egen hjemmeside

 • Få muligheden for at få dit eget indhold udgivet i Danmarks største medier

 • Få muligheden for at omsætte dine teoretiske kunnen til praktiske arbejdsopgaver med markedseksperter ved din side

 • Gratis morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer gennem hele praktikforløbet

 • Ubegrænsede mængder dårlig kaffe

 • Den bedste fredagsbar i Danmark (efter vores mening)

Requirements

Din profil

Vi søger kandidater, som er flydende på dansk, engelsk, finsk eller svensk og som er passionerede omkring online markedsføring og kommunikation.


Need to have:

 • Flydende på dansk

 • Du studerer, eller har studeret, på en videregående uddannelse

 • Du er god til at skrive tekster og har et varieret sprog

 • Du er videbegærlig og nysgerrig

 • Du har talent for markedsføring og god indlevelsesevne

 • Du kan indgå i et dynamisk team med stort individuelt ansvar og kan arbejde selvstændigt

Nice to have:

 • Erfaring med SEO og/eller online markedsføring

 • Kompetencer indenfor webdesign og grafisk design

 • Grundlæggende forståelse for HTML og kodning


Det siger tidligere praktikanter om vores forløb

Louise Villumsen, Cand.mag. i Tysk fra Københavns Universitet: 

"Jeg startede i praktik hos AWM Network i januar 2018 som nyuddannet kandidat fra KU. Jeg har læst tysk og havde på forhånd ingen erfaring med marketing eller kommunikation og vidste ikke, hvad søgemaskineoptimering var. Jeg savnede derudover noget praktisk erfaring, som man ikke får, når man læser en humanistisk uddannelse.


Det var en rigtig god følelse at kunne kombinere mine akademiske færdigheder med AWM’s meget praktiske forløb, og jeg fik brugt både formidlingsevner og kritisk tænkning, når der skulle brainstormes og udarbejdes indhold. Praktikforløbet er en god blanding af det sproglige og det digitale, og der bliver skabt en logisk bro mellem teori og praksis, når man får undervisning i de forskellige områder.


Selve forløbet hos AWM Network er meget struktureret, og jeg var aldrig i tvivl om, hvad jeg skulle lave. Jeg føler faktisk, at jeg har fået flere praktiske færdigheder i løbet af foråret end på min kandidat. Simpelthen fordi man får så meget feedback og ansvar. Derudover var det også sjovt at se sit arbejde blive publiceret online.


Efterfølgende er jeg blevet ansat, og jeg beskæftiger mig nu med organiske søgeresultater og koordinering af indhold. Hvis du synes, at kommunikation, SEO og marketing lyder spændende, men endnu ingen erfaring har, kan jeg kun give AWM Networks praktikforløb mine største anbefalinger."


Jonas Larsen, Markedsføringsøkonom, CPH Business Academy: 

"Jeg har hele vejen igennem været utrolig tilfreds med mit praktikforløb hos AW Media. Lige fra begyndelsen har planlægningen af læringsmoduler og arbejdsopgaver været utrolig godt struktureret. Det betød, at jeg som praktikant fik mulighed for at afprøve de værktøjer og teorier, som vi lærte i praksis.


En af de faktorer, som jeg synes gjorde det særligt fedt at være praktikant i AW Media, var, at jeg fra starten fik mulighed for at sætte mit præg på virksomheden ved at bidrage med ideer og potentielle forbedringer internt.


En rammende beskrivelse af arbejdsgangen hos AW Media vil jeg anse som værende frihed under ansvar. Som praktikant fik jeg nemlig muligheden for at gennemtænke og udarbejde mine egne projekter for adskillige af virksomhedens kunder.


Min tid hos AW Media har givet mig et godt indblik i, hvordan den virkelige verden fungerer. Derudover synes jeg selv, at mit læringsudbytte efter fire måneders praktik har været større end 1,5 år på skolebænken, hvilket jeg synes er meget sigende.

Efter mit praktikforløb blev jeg tilbudt et job hos AW Media som Content Coordinator. Mine arbejdsopgaver bestod i at sørge for opgaver til de nye praktikanter samt yde sparring. Et halvt år senere blev jeg forfremmet til Marketing Manager, og jeg er nu ansvarlig for AW Medias marketingaktitiveter."


Camilla Kruuse, Professionsbachelor i International Handel og Markedsføring, CPH Business Academy: 

"Jeg startede mit praktikforløb hos AWM Network i efteråret 2017 med et udgangspunkt i at få en masse praktisk erfaring og kendskab til søgemaskineoptimering. På trods af, at min uddannelse som professionsbachelor i International Handel og Markedsføring består af en del online marketing, var mit kendskab til søgemaskineoptimering ganske lille. Jeg søgte derfor praktikforløbet for at få at opnå en teoretisk men også praktisk erfaring med dette.


Praktikforløbet overgik alle mine forventninger, idet det, for mig, kombinerede teori og praksis på en helt perfekt måde. Jeg lærte i læringsmodulerne teorien bag de forskellige emner indenfor søgemaskineoptimering og efter hvert emne, fik jeg en opgave, hvor jeg kunne afprøve, hvad jeg lige havde lært i praksis. I forbindelse med dette stod koordinatorer altid klar til at svare på mine spørgsmål, give feedback eller lignende, hvis der var behov for det.


Lige fra starten af praktikforløbet fik jeg en masse ansvar, og jeg så gang på gang, at AWM Network brugte de ting, jeg lavede, på deres hjemmesider. Jeg følte derfor virkelig, at jeg gjorde en forskel for dem, og at det jeg lavede, var godt. AWM Network har et resultatorienteret, internationalt og ungt arbejdsmiljø, hvor alle allerede fra dag et af var utrolig imødekommende. Efter endt praktikforløb var jeg så heldig at blive tilbudt et job, og jeg arbejder i dag som Organic Performance Executive hos AWM Network."